Startsida / Inlägg

Här är receptet

av Maria
DSC_2786

DSC_2780Att göra sin äggröra i ugnen är mycket underskattat för vem skulle ha tackar nej till en äggpaj? Mycket god och väldigt enkel att tillaga men det bästa av allt är att receptet är perfekt till lunchlådan. Hoppas det smakar bra!

Du behöver för 2 personer: 

4 ägg

2 nävar med bladspenat

10 stycken coctailtomater

0,5 dl riven ost

0,5 dl mjölk

Salt & peppar

Sesamfrön till toppen

 

Gör så här: 

Värm ugnen på 250°.

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Häll över en mellanstor form (jag hade 15 cm*15).

In i ugnen i ca 15 minuter.

Servera!

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB