Startsida / Inlägg

Nyttig tårta

av Maria
DSC_3010-2 DSC_3005-2

DSC_3031-2
Jag har tagit en liten paus från bakstugan och gett mig in till stan för ett möte. Yes, möte på en lördag morgon är en standard för nyföretagare så det är bara att bita ihop. Undertiden jag är ute och bollar idéer så får ni smaka på den här nyttiga tårtan. Prova gärna!

Du behöver: 

3 dl glutenfritt havregryn

3 ägg

3 dl havremjölk/sojamjölk/mandelmjölk

2 msk ekologisk jordnötssmör (eller annan nötsmör)

2 msk dadelsirap

1 msk fiberhusk

 

Gör så här: 

Värm ugnen på 230°.

Börja med att vispa äggen och blanda sedan i resten av ingredienserna.

Smörj en form med kokosolja och häll över smeten.

In i ugnen i ca 20 minuter.

Strö över lite krossade mandlar och servera med en kopp kaffe.

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB