Startsida / Inlägg

Nyttigt påskgodis

av Maria
DSC_3592 DSC_3600 DSC_3619 DSC_3614

DSC_3634Påskharen har gått och blivit trendig genom att leverera ett nyttigt påskägg i år och tro det eller ej men han har klackar på sig också. Vi kickar igång påskveckan med ett nyttigare alternativ som består av chokladbollar med smak av arraksarom. Gott? Ja! Nyttigt? Självklart! Enkelt? Super duper! Hoppas ni tycker om det lika mycket som jag.

Du behöver:

4 dl kokos

3-4 msk kokosolja

1 tsk arraksarom

3-4 msk agavesirap

3-4 msk mandelmjölk

50 g mörkchoklad

 

Gör så här:

Börja med att värma upp chokladen i ett vattenbad.

Undertiden, mixa ihop allt annat i en stavmixer.

Forma till 10 stycken bollar.

Rulla de i chokladen och lägg de på en tallrik med bakningspapper på.

Låt det få stelna i kylskåpet i ca 10 minuter.

Glad påsk!

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB