Startsida / Inlägg

Hallontoppar

av Maria
dsc252451e64344ddf2b31de805e380

dsc252351e64350e087c3641304ff0cJag avslutar veckan med ett gammalt men gott recept. Fräscha hallontoppar står på efterrättsmenyn idag och ni kommer gilla receptet. Ta hand om er!

Du behvöer: 
Botten
1 mogen avokado
1 krm vaniljpulver
3 msk agavesirap
2 msk raw kakao (ev vanlig)
Mixa med en stavmixer och tryck ut smeten i en form. In i frysen. 
Fyllning 
1 dl urkänande dadlar
1,5 dl valnötter
1/2 raw kakao
1 msk jornötssmör (ekologisk!)
lite salt
några droppar vatten
Mixa även denna med stavmixer och bred över botten. In i frysen och låt det stå minst 1 timme. Toppa med hallon. 
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB