Midsommar tårtan
avImorn är det dags för regniga Sverige att fira midsommar, hurra! Jag kommer att åka bort över helgen samt jobba en del på mitt andra jobb och därmed kan det bli rätt tyst här på Kocken i klackar. Jag ska, som alltid, göra mitt bästa med att ständigt uppdatera er. Nu till det goda här i livet – raw tårtan som är helt perfekt för er som vill ha ett nyttigare och enklare alternativ till midsommar. Jag hoppas ni provar den och glöm inte att ta hand om er!
Du behöver för en mellanstor tårta:
botten
1 dl krossade cashewnötter
10 stycken dadlar
1 msk mandelsmör
1/2 tsk vaniljpulver
Toppen
2 dl kokosgrädde
1 dl hallon
1/2 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Mixa först allt till botten och sedan allt till fyllningen.
Häll upp botten i en form och ha över fyllningen.
In i frysen i 4 h eller gärna över natten.
Toppa med pistaschenötter och servera.
Glad midsommarafton!