Startsida / Inlägg

Vitkål är underskattat

av Maria
kocken i klackar

kocken i klackar Min besatthet av vitkål går inte att beskriva med ord men om vi säger så här, jag äter det till middag varje kväll nu förtiden. Jag försökte även göra pocherat ägg men jag gick ifrån spisen och lät det få ligga kvar i kastrullen allt för länge, ajabaja på mig. Hoppas det smakar!

Du behöver: 

Strimlad vitkål

1 gul lök

0,5 dl kokosmjölk

Koriander

lite wooksås

Salt och peppar

Servera med ägg, lax och avokado

 

Gör så här: 

Stek ihop allt i en stekpanna med kokosolja.

Servera och njut!

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson & Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB