Startsida / Inlägg

Här är receptet!

av Maria
kocken i klackar kocken i klackar

kocken i klackar Två grejer jag älskar just nu – 1. pocherat ägg 2. Crema balsamvinäger. Dessa två tillsammans gör varje torra sallad pigg och fräsch. Vill du äta denna sallad också så får du receptet här och nu. Ta hand om er!

Du behöver: 

Sallad (fransk mix)

Tomater

Rödlök

Oliver (svarta)

Pumpafrön

Ägg (ättika till pocherat ägg)

Crema balsamvinäger
Gör så här: 

Koka upp vatten i en liten kastrull.

Tillsätt salt och 1 msk ättika.

Kläck i äggen och hjälp till med sked för att hålla ihop den.

Servera på salladen!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB