Förändringar
avKocken i klackar catering, vilket har gjort mitt liv mycket ljusare.
Förändringar är något jag avgudar. Jag är inget fan av att stå och stampa på samma plats i livet och framförallt avskyr jag att klaga på saker utan att ens försöka ändra på det själv. Av någon konstig anledning sker alla dessa förändringar under sommaren. Förra året bestämde jag mig för att bli vegetarian och starta uppÄven denna sommar har det skett förändringar och en utav de kommer att påverka er… på ett bra sätt så klart! Efter många om och men har jag kommit fram till att krydda all min matlagning på mina sociala kanaler med min personlighet, entreprenörskap och mitt tryne. Jag kommer gå från hundraprocent mat till hälften av det och ersätta förlusten med andra godbitar i livet. Varför? Dels för att jag vill börja laga mer kvalitetsmat istället för kvantitet och dels för att jag ser Kocken i klackar idén som en möjlighet att inspirera fler unga, invandrare och kvinnor att våga ta för sig här i samhället då det inte alltid är en självklarhet för alla.
Jag vet att alla inte älskar förändringar lika mycket som jag men då säger jag som det här citatet – ”Great things never came from comfort zones”. Hoppas ni gillar det nya lika mycket som det gamla och om ni har funderingar eller feedback, hit me. Ta hand om er!