Här är receptet
avHÄR receptet.
Sanna som är också drottning i köket, lagade fisktacosen som smakade himmelskt. Inte alls sådär nyttigt som det brukar vara här hos Kocken i klackar men helt klart värt att unna sig med. Om jag förstod det rätt så hittade hon inspiration från detDu behöver:
Panerad torsk
400 g torsk
2 msk mjöl
2 dl ströbröd
Olja att steka i
Sallad
Isbergssallad
Ruccola
1/3 chili
1 liten gul lök
1 lime (saften)
1 vitlöksklyfta (riven)
3 msk olja
salt och peppar
Tillbehör: Riven rödkåk, tortillabröd (små) och cocktailtomater
Gör så här:
Skär torsken i bitar och salta.
Vänd torsken i mjölet och sedan i äggen och därefter i ströbrödet.
Stek i olja, ca 3-4 min per sida.
Blanda ihop allt till salladen.
Servera och njut!