Startsida / Inlägg

Här är receptet

av Maria
fisktacos kocken i klackar

kocken i klackarSanna som är också drottning i köket, lagade fisktacosen som smakade himmelskt. Inte alls sådär nyttigt som det brukar vara här hos Kocken i klackar men helt klart värt att unna sig med. Om jag förstod det rätt så hittade hon inspiration från det HÄR receptet.

Du behöver:

Panerad torsk 

400 g torsk

2 msk mjöl

2 dl ströbröd

Olja att steka i

 

Sallad

Isbergssallad

Ruccola

1/3 chili

1 liten gul lök

1 lime (saften)

1 vitlöksklyfta  (riven)

3 msk olja

salt och peppar

 

TillbehörRiven rödkåk, tortillabröd (små) och cocktailtomater 

 

Gör så här: 

Skär torsken i bitar och salta.

Vänd torsken i mjölet och sedan i äggen och därefter i ströbrödet.

Stek i olja, ca 3-4 min per sida.

Blanda ihop allt till salladen.

Servera och njut!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Hans Österman och Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB