Startsida / Inlägg

Food for the week

av Maria
Kocken i klackar

kocken i klackarTitta vad mycket gott vi ska äta den här veckan! Menyn består av en krispig glutenfri toastbröd med en läcker kantarellröra som är busigt enkel att tillaga. Den kan serveras både som förrätt eller varmrätt beroende på vilket humör du är på. Självklart ska vi mumsa i oss en efterrätt med fräscha råvaror och noll ungsbak – ni som kan vet men för er andra så serveras det en rawtårta med lime som huvudsmak. Recept och bilder kommer snart. Vill ni följa med mig bakom kulisserna? Då ska ni garanterat lägga till mig på snapchatKocken i klackar. Ta hand om er!

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB