Startsida / Inlägg

Peanut butter dessert

av Maria
Energi bollar kocken i klackar

kocken i klackar Dessa energibollar fick bli helgens efterrätt och det är båda jag och min mage glada för. Receptet är helt perfekt – perfekt när tiden är snål, perfekt när man vill hålla humöret uppe vid tre tiden och perfekt när man är sugen på något sött. Hoppas ni smakar!

 Du behöver för 10 stycken:

(Tillagningstid 10 min)

2 dl glutenfritt havregryn

2 dl kokoschips

2 msk ekologiskt jordnötssmör (eller annan nötssmör)

2 msk dadelsirap

½ tsk vaniljpulver

1 msk chiafrön

 

Mixa allt, låt det få stå i kylen ett litet tag och sedan forma till bollar.

  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson, Jenny Åsell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB