Startsida / Inlägg

Stuvade Kantareller

av Maria
Kocken i klackar

Kocken i klackar Som ni såg i filmen hade vi en fantastisk ”halv åtta hos mig” middag där jag stod för förrätten. Goda nyheter är att receptet på kantarellerna är här nedan, de tråkiga nyheterna är att brödreceptet kommer upp imorn. Ta hand om er!

Du behöver för 10 stycken:

(Tillagningstid 20 min)

1 liter färska kantareller

5 stycken schalottenlök (små)

2 msk kokosolja

1 msk glutenfri mjölmix

2-3 dl havregrädde

Kryddor: salt och svartpeppar (gärna nu mortlad) och färsk persilja

 

Gör så här:

Borsta och ansa kantarellerna, samt hacka de i mindre bitar.

Värm upp en stekpanna med kokosolja.

Finhacka löken och stek tills de fått färg, tillsätta därefter kantarellerna.

Ha i havregrädden.

Pudra över mjölmixen, krydda samt samka av.

Lägg kantarellstuvningen på brödskivor och strö över fin hackad persilja.

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB