Startsida / Inlägg

Gluten-och sockerfria våfflelrecept

av Maria
Kocken i klackar

Kocken i klackar Vid det här laget har de flesta av oss hört talas om bananpannkakor. Tar man samma recept och använder våffelmaskinen så får man bananvåfflor. Nytt men fortfarande gluten-och sockerfritt våffelrecept. Hoppas ni smakar!

Du behöver för 1 person:

1 banan

2 ägg

0,5 dl mandelmjölk (alternativ sojamjölk om du är nötallergiker)

Kokosolja att steka i (eller smör)

 

Mixa och häll i våffelmaskinen. Servera med färska bär, turkisk yoghurt och hemmagjord björnbärsmarmelad. 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB