Startsida / Inlägg

Muggkaka recept

av Maria
Kocken i klackar Kocken i klackar

Kocken i klackar Helgen närmar sig och jag är mer taggad än någonsin. Den här helgen får jag äntligen tid till att jobba med Kocken i klackar catering. Jobbar man med det man älskar, då får man en taggade känslan rätt naturligt även om jag inte tjänar en krona på det. Men innan jag skriker helg ska jag dela med mig mitt Office snacks som är en Muggkaka recept. Ta hand om er!

Du behöver: 

1 ägg

0,5 dl mandelmjöl

1,5 msk dadelsirap (eller agavesirap)

1 msk rå kakao

Sockerfri choklad

Gör så här: 

1. Blanda ihop allt förutom sockerfria chokladen.

2. Häll över allt i en kaffekopp och strö över hackad choklad.

3. In i micron i ca 3 minuter.

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Fred Balke och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB