Startsida / Inlägg

Entreprenour Vlog (part 5)

av Maria

Jag är inte den som skriver mycket om mig själv men jag bjuder gärna på korta YouTube-videos där ni får följa med mig i min vardag. Idag får ni se mig bakom kulisserna när jag jobbar med min catering, när jag går upp på scen och när jag firar en mäktig vecka med min vän Klara. I början ser ni mig jobba hos Småkockarna, där jag får låna deras otroligt fina kök. Småkockarna är en matlagningsskola för barn och ungdomar och även de strävar efter nyttig och bra mat. En fantastiskt julklapp från en förälder till sina barn, om ni frågar mig, Ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB