Startsida / Inlägg

Full rulle!

av Maria
kocken i klackar Kocken i klackar

Nyttig mat recept Som många vet har jag haft full rulle den här veckan och tyvärr har bloggen hamnat lite i sidan av, men jag kommer att kompensera detta såklart! Häromdagen gjorde jag en enkel sallad då tiden var snål och magen var allt för hungrig. Allt jag hade var salladsmix, chevréost, fikon, avokado och pinjenötter. Hade jag gjort om salladen så hade jag även haft i rödlök och oliver. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB