Startsida / Inlägg

There is no bad days, only different lights”

av Maria
Kockeniklackar-36 Kockeniklackar-37 Kockeniklackar-38 Kockeniklackar-40 Kockeniklackar-35

Kockeniklackar-34Mitt egna motto under höstmörkret är ”There is no bad days, only different lights”. Jag har ljusat upp mina mörka dagar med många minnesrika stunder blandat med hårt arbete. Turista på Mall of Scandinavia vart först på agendan. Fota, filma all min mat har varit veckans största och tyngsta punkt. Fika, fika, fika och lyssna på den HÄR låten har varit mina pauser i ett nötskal. Lite så ser livet ut för en Kock i klackar. Missa inte mig på snapchat – Kocken i klackar. Ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB