Startsida / Inlägg

Lax med stil

av Maria
Kockeniklackar-2 Kockeniklackar-4 Kockeniklackar-3

Kockeniklackar-5Dagens lunchmeny består utav lax med thaisås samt en lätt sallad till. Smaklökarna ropar hurra och färgerna är magiska. Enkelt att förbereda men fortfarande lyxigt att äta. Hoppas ni smakar!

Du behöver:

Laxfile

2 msk agavesirap

1 msk matolja

1 msk soja

1 krm chilipeppar

Färsk machésallad

Rostade pinjenötter

 

Gör så här: 

Värm ugnen på 220°C.

Blanda ihop agavesirap, matolja, soja, chilipeppar.

Lägg laxen på en folie, strö över salt och därefter pensla över såsen.

In i ugnen i ca 25 min.

Servera med machésallad och rostade pinjenötter. Varför inte lite riven ost?

Hoppas det smakar!

  • Tjänstgörande redaktörer: Hans Österman och Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB