Startsida / Inlägg

Vegan Pannacota

av Maria

Kocken i klackarFörra året trixade jag fram denna magiska Mango Pannacottan och varför inte damma av den för i år? Vegan pannacota ska vi inte tacka nej till, speciellt inte när den är så god också. Hoppas ni smakar!

Du behöver för 2 personer:

(Tillagningstid: förberedelser 10 min + 30 min i kylen) 

Botten

2 dl mandelmjölk/sojagrädde

½ påse vegegel

1 krm vaniljpulver

1 msk stevia 

 

Toppen 

2 dl mixad mango

2 msk citron

0,5 dl vatten

½ vegegel

Servera med färska hallon

 

Gör så här: 

Börja med att koka ihop allt till botten och häll sedan över det i två små skålar.

Mixa mangon med en stavmixer (sila gärna den också).

Därefter, koka mangon med resten av ingridienserna till toppenlagret.

Häll smeten över botten och låt det få stå i kylen i ca 30 min.

Servera med hallon och glöm inte att njuta!

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB