Startsida / Inlägg

Choklad muggkaka

av Maria

Nytt år, nya FoodTubes. Idag bjuder jag på en muggkaka med chokladsmak som är fri från raffinerat socker. Hoppas ni smakar!

 

Choklad muggkaka ( 1 styck):
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1 msk stevia strö
1 tsk vaniljpulver
2 msk kakao
1 msk dadelsirap (eller agavesirap)
1 ägg
Stevia choklad

Gör så här:

Blanda ihop allt i en bunke.

Häll över i en mugg och sedan ställ den i mikron i ca 3 min.

Njut!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Hans Österman och Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB