Startsida / Inlägg

Kallt ute, varmt inne

av Maria
Kockeniklackar Kockeniklackar-3 kopia 6

Kockeniklackar-4När det är kallt ute kan man med all rätt stanna inne, utan någon som helst ångest. Mitt kontor är just nu min stora säng och mina kuddar är mina kollegor. Finns inte så mycket att klaga på. Däremot kan jag inte undgå från att sukta mig till Paris. I vår åker jag dit med min vän Klara och shoppar en ny vårgarderob, äter macarons och piknickar framför eiffeltornet. Bilden på min padda är ett utav alla cafeer jag vill dricka min sojalatte på. Men tills dess är det full rulle med både företag och skola så det gäller att kämpa på. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB