Startsida / Inlägg

Misslyckas framför kameran

av Maria
Kockeniklackar-2

Kockeniklackar-3Jag gjorde en YouTube-film där jag visar hur man gör det perfekt pocherade ägget. Varje morgon, då menar jag verkligen varje,  så lyckas jag med det men när jag skulle filma och inte hade allt för många ägg – då misslyckades jag såklart. Funderar om jag ska lägga upp filmen ändå (?). Här bjuder jag i alla fall på några bilder på det och trots att det inte blev som jag tänkt mig så var blev det väldigt gott. Toast bröd, guacamole och pocherat ägg är en helt underbar kombination. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson och Akvelina Smed
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB