Startsida / Inlägg

How to make Raw Balls

av Maria

Bland företagen, universitetsstudierna, extra jobbet och allt annat som händer i mitt liv är det lätt att glömma bort att bara vara en normal 24 åring. Denna helg har jag varit just en normal 24 åring och därför har bloggen varit tyst. Jag är så klart tillbaka i rutan och delar med mig av mitt favorit recept med en färgglad tvist – nämligen rawbollar med gult strössel. Glöm inte att prenumerera HÄR. Ta hand om er!


Du behöver: 2 dl cashewnötter, 10 stycken dadlar, 1-2 msk kakao, 1 msk medelsmör, 1 msk kokosolja, 2 dl kokosflingor, 1 citron och lite gurkmeja. Tryck på play för att se hur du ska göra


 

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB