Startsida / Inlägg

Metro Bazar + Kocken i klackar

av Maria

Ung entreprenör För några veckor sedan fick jag förfrågan om jag ville vara med i en intervju för Metro Bazar och självklart tackade jag ja till det. För fyra månader sen hade jag det på min vision board och idag fick jag se resultatet på en utav mina drömmar. Galet men fantastiskt! Jag har sagt det förut men jag säger det igen – gör vision boards! En annan rolig sak är att jag ska föreläsa på Bazaren, Kulturhuset i Stockholm på lördag kl 15.00. Glöm inte att anmäla er på egetforetag.se! Då får ni höra om min start och fokus kommer ligga på sociala medier. Jag vill även passa på att tackat alla era kommentarer här, på Facebook och instagram. Mitt största mål är att inspirera er och att få höra att jag lyckas med det gör mig till den lyckligaste människan. Här är mina tre hemligheter till att kunna uppnå sina drömmar:

 • Fokusera inte för mycket på resultatet, njut av resan istället. Att jaga sina drömmar innebär att börja leva drömlivet idag precis som det är, även om du inte tjänar en krona eller behöver jobba hårt.
 • Peta bort negativa människor från ditt liv. Låter hårt men egentligen är det det snällaste du kan göra mot dig själv.
 • Vad ärlig mot dig själv. Vill du inte göra något, gör inte det. Det är ok att backa ifrån saker man en gång trodde att man ville göra och sedan upptäckte att det inte alls var det man ville. En gång i tiden ville jag bli ekonom och hoppade på utbildningen. Efter två månader kände jag nopp, inte min grej alls och idag är jag här.

Ta hand om er och glöm inte att våga drömma!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB