Startsida / Inlägg

Ung Entreprenör

av Maria
Kockeniklackar-5 Kockeniklackar-6

Kockeniklackar-8Ursäkta för den dåliga uppdateringen, mitt schema har fått en ny fart vilket jag inte alls är van vid men jag kämpar med att hinna. En vecka fylld med hemtenta, föreläsning, leverans och en gigantisk förkylning som verkar trivas i min kropp var mäktigt men också kul. Ni som följer mig på Instagram och Snapchat (kockeniklackar) vet att jag skulle föreläsa idag om livet som ung entreprenör med fokus på sociala medier. Nervöst, spännande och roligt var det! Jag fick förfrågan för en månad sedan om jag ville ställa upp och självklart gjorde jag det…dock hade jag inte räknat med en förkylning. Men trots krasslig röst presterade jag mitt bästa och det var kul att publiken var så engagerad.

I somras hörde jag på radion att man ska göra något nytt varje dag och det skulle tydligen leda till en livsförändring. Jag som har nyfiken som andranamn blev genast sugen på att prova på. Sex månader har gått och wow vilken livsförändring. Jag har provat på saker som jag annars varit rädd för och därmed utvecklats till en bättre version av mig själv. Jag är gladare, lättare och betydligt mer levande. Allt ni behöver göra är varje dag lägga märke till något nytt i era liv. Det kan vara allt från att gå en ny väg till mataffären, till att äta lunch med en ny person eller stå inför publik. I början kommer det vara svårt då man är så van med sina rutiner men efter ett tag får man in tänkandet och tillsist blir det jättekul. Ett litet tips är att börja säga ja till saker man annars är van att säga nej till. Prova på och se vart livet tar dig. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB