Startsida / Inlägg

Föreläsa är min grej

av Maria

Kickade igång måndagen med en liten föreläsning hos Arbetsförmedlingen som hade en inspirationsdag. Som ni märker så har har jag föreläst rätt mycket på senaste tid och om ni undrar vad jag pratar om så är det kort om min syn på hälsa, min resa hit och mina bästa tips inom sociala medier. Det är alltid lika kul att få en engagerad publik som är nyfikna och frågor på. För några månader sedan hade jag aldrig trott att jag var en föreläsare men nu när jag gjort det ett par gånger så känner jag att det är en plats jag trivs med och vill göra mer utav. Vore också kul att träffa er läsare! 
Väldigt kul att arbetsförmedlingen valde att lyfta fram tre unga tjejer som gjort framgång på sina egna sätt. Mer sånt! 

Kocken i klackar

Avslutar denna kväll med att bjuda er på en hirssallad. Du behöver bladspenat, cocktailtomater, gurka, spetspaprika, svarta oliver, rostade pinjenötter och hirs. Dressingen bredvid är gjord på keso, stevia ketchup och dijonsenap. Servera och njut!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB