Startsida / Inlägg

#girlpower

av Maria

Kocken i klackarLadies, we need to talk! Jag märker och känner av allt för ofta tjejer som inte kan unna andra tjejers framgång. Aja baja! Vi måste stötta varandra, vi måste hjälpa varandra och vi måste definitivt heja på varandra. Vi måste det! Utan varandras stöd kommer vi ingen vart och vi behöver gå framåt. Världen är upp och ner men tillsammans kan vi göra den lite bättre. Detta genom att heja på tjejkompisar som lyckas med deras mål, tjejer som vi är bekanta med som gör succé och tjejer vi inte känner men läser om som gör något stort. Vi måste även heja på tjejer i vår egen bransch! Att försöka konkurrera ut varandra genom att rivas är inte elegant och det tär bara på oss själva. Istället ska vi klappa varandra på axeln och tänka – kan hon, kan ta mig fan jag också!

Jag vet att ni är ett stort gäng med underbara kvinnor som läser min blogg och jag tycker om er så mycket! Jag kommer att ge er allt jag kan och lite till, utan att kräva något tillbaka. MEN jag kommer att be er det här – visa mer #girlpower där ute. Heja på alla  tjejer för deras kreativitet, arbete, glädje, framgång och allt annat alla fantastiska kvinnor gör där ute. Klanka inte ner varandra, stötta istället. Ge en high five, skåla och klappa på axeln för varje kvinna som kommer till toppen. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB