Startsida / Inlägg

Påsken, du är välkommen!

av Maria

Kockeniklackar-22Två saker jag visar tummen upp för: min nya kamera som fångar det jag ser och att jag äntligen fick umgås med en del av min släkt som jag inte träffat på länge. Visste ni att jag har 60 kusiner? Min påsk kommer att försätta på den här nivån, umgås med nära och kära, äta gott och utmana mig själv genom att inte jobba för mycket. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB