Startsida / Inlägg

Snapshots

av Maria

Jag har inte glömt er, jag lovar! Däremot har jag en rygg som sliter i mig och jag behöver göra allt i min makt att bli stark igen för att klara av en efterlängtad weekend i Paris samt en 25 årsdag. Saker som hjälper smärtan är att… Kockeniklackar-9...träffa en utav mina bästa vänner för ett glas rosé och …
Kockeniklackar-11

Kockeniklackar-10…fira en annan väns födelsedag och därefter….
Kockeniklackar-12…fira min älskade mammas födelsedag. Min mamma är mitt allt och henne skämmer jag bort med allt hon förtjänar. 
Kockeniklackar-14

Kockeniklackar-15

Snabbt avbröt jag allt firande men några timmars  c-uppsatsskrivning. Mitt mantra de kommande veckorna kommer att vara ”just keep breathing”. Kockeniklackar-21Denna quorn kokoscurry gryta kommer jag bjuda på imorn som förlåt till er för allt mitt slarv med bloggen. Bästa ni! Ge inte upp på mig eller mina klackar än, jag har bara börjat min resa. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB