Startsida / Inlägg

Ännu en magisk catering leverans

av Maria
Kockeniklackar

KockeniklackarÄnnu en leverans idag och denna gång för för Interoute som arrangerade ett kundevent, hurra! Alltid lika smickrande när företag väljer min mat till deras event och jag får göra det jag älskar mest – laga massa mat. Jag vill även tacka er som följe min resa och hejar på mig, utan ert stöd skulle jag aldrig haft den här energin och kommit så långt. Tack! Nu ska den här trötta kroppen få sova ut då det snart är dags att kavla upp ärmarna igen. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB