10.000-timmars klubben
avDen som tror att proffsighet har med tur att göra påstår fel. Att bli proffs på något har tyvärr ingeting med tur att göra utan snarare stenhårt arbete. Jag är ett stor fan av 10.000-timmars klubben som innebär att man kan bli bra på vad som helst om man lägger så många timmar på träning. Det låter mycket men egentligen är det en liten del av livet som är värd att investera i. Jag minns när jag började min resa inom matlagning, jag var amatör med en liten kunskap. Idag är jag betydligt bättre men har fortfarande många timmar kvar att gå för att kunna kalla mig för en expert. Det finns en del trix till att ha tålamod för sina 10.000 timmar och här är min tre:
1. Investera dina 10.000 timmar i något du verkligen älskar att göra.
2. Lägg 1-2 timmar på det varje dag. Om du älskar det så kommer du att vilja göra det.
3. Titta tillbaka och se över din utveckling. Klappa dig själv på axeln och fortsätt framåt.
Dessa bilder och rätter är några av mina favoriter. När jag stod i mitt gamla kök sommaren 2012 så drömde jag om kunna leverera dessa resultat. Efter många timmars hårt arbete med matlagning, fotografering, redigering och spara pengar för investera har jag lyckats komma en bra bit på mina timmar. Nu klappar jag mig själv på axeln och fortätter framåt. Ta hand om er!