Startsida / Inlägg

Vegan Pannacotta Recept

av Maria
Kockeniklackar Kockeniklackar Kockeniklackar Kockeniklackar

Det här receptet skulle komma upp som en liten födelsedagspresent till Sverige under nationaldagen men livet blir aldrig som man planerat …tur det! Pannacotta är en utav mina favorit efterrätter men eftarom jag är vegetarian beställer jag aldrig in det på restauranger. Däremot gör jag det nästan hela tiden hemma för att det är så himla gott, sött och vegan. Ibland äter jag det till mellanmål också… Hoppas ni smakar!

Du behöver för 2 personer:

4 dl havregrädde

1 påse Vegegel

3-4 msk agavesirap

Lite vaniljpulver

Toppa med blåbär och mango

 

Gör så här: 

Koka ihop allt i en listen kastrull och häll över i två små skålar.

Låt det få stå en stund i kylskåpet (gärna två timmar).

Servera med blåbär, mango och självklart kaffe vid sidan av!

  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Elliot Morseth Edvinsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB