Startsida / Inlägg

Investera i företagen

av Maria

Igår tog jag en stund och reflekterade med mig själv (brukar göra det) och kom på att jag var 15 år när jag sist hade lov, semester eller ledighet mer än fyra dagar i rad. Jag har inte heller varit ledig på helger så länge jag kan minnas. Anledningen är enkel, jag tjänar mest pengar under helger. Jag fick en fråga om varför jag forfarande jobbar på mitt extrajobb med att sitta i kassan då jag har bloggen och cateringen. Detta för att varje krona som kommer in företagen investerar jag tillbaka i företagen. Jag skulle aldrig köpa en Chanel väska så fort jag fick lite pengar, utan istället investerar jag allt i företaget så jag en dag kan köpa hur många chanel väskor jag vill utan att behöva vända på varje krona. Jag skulle däremot göra vad som helst för att få sitta på en uteservering med en vän och dricka mängder av kaffe istället för att gå till jobbet. Men mitt extrajobb är en viktig del av min väg till mina mål och därför behöver jag respektera det. Dags att hoppa upp på cykeln, ta hand om er!
KockeniklackarEn liten bild från min kaffestund med Sara häromdagen. 

Kockeniklackar-86
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB