Startsida / Inlägg

Jag mår bra

av Maria

Jag mår bra förutom att mitt tjocka, svarta armeniska hår känns som päls i det här varma vädret. Jag svettas dygnet runt och klippning är inget alternativ, men vill man vara fin måste man lida pin. Idag har jag, mitt päls och min cykel Doris varit på dejt ute på Lidingö. Köpt kaffe, doppat fötterna i vattnet och lyssnat på P3 dokumentär. Attans vad jag har saknat att dejta mig själv, mer sånt Maria! Sitter på ett fik och betar av lite jobb som behöver göras innan hösten. Mycket kul är på ingång och jag längtar tills jag kan berätta allt för er. Hoppas ni har det underbart på era solstolar och glöm inte solkräm och att ta hand om er!

Processed with VSCO with a5 preset
Sommarens bästa köp är helt klart min cykel från blocket. Jag cyklar överallt, finns inget stopp. 
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB