Startsida / Inlägg

Mail blandat med fotografering

av Maria

Idag har mitt kontor varit i Gamla stans gator. Mail från mobilen blandat med en kopp kaffe och fotografering med Sara var en mycket klok idé. Vi båda älskar att fota och bestämde oss för att hjälpa varandra. Då får jag lära mig mer om att fota andra samtidigt som jag själv får bilder. Livet blir alltid bättre när det är win win och girl power inblandat. Medan alla tar helg så kommer jag att återgå till att hantera den där tuffa backen som jag nämt. Tur att jag investerat i bra vänner som peppar och hejar på mig. Jag önskar er en fin helg och glöm inte att ta hand om er!

Kockeniklackar-51 Kockeniklackar-52

Kockeniklackar-50Mitt hår i ett blåsväder, som vanligt.

 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB