Startsida / Inlägg

On point för picknick

av Maria
Kockeniklackar-60 Kockeniklackar-58 Kockeniklackar-61

Kockeniklackar-59Hur taggad är inte jag på att dela med mig alla mina nyttiga picknick tips? Jag låter bilderna tala åt mig. Sara och jag satte oss i min bil som är lika röd som mina läppar och körde ut mot Elfviks gård ute på Lidingö. En plats som är helt on point för picknick. Fler bilder och recept kommer upp snart. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB