Startsida / Inlägg

It’s comeback time!

av Maria
Kockeniklackar-118 Kockeniklackar-116 Kockeniklackar-119

Kockeniklackar-117Vart ska jag börja ifrån? Jag kan berätta a men är för blyg för att dela med mig utav b. Den här sommaren har varit varm på många sätt men den har för min del, tyvärr, innehållit en hel del kallduschar. Vissa värre än andra. Detta blandat med alldeles för mycket jobb under hela våren som följt med in i sommaren gav en skymt av den där väggen alla pratar om. Eftersom jag en gång i tiden har varit där så vet jag hur jobbigt det är att ta sig ur den. Därför valde jag att respektera min kropp och trycka snabbt på offline knappen innan det blev för sent. Hösten kommer bli något nytt och förhoppningsvis till det bättre. För första gången i mitt liv kommer jag endast att fokusera på en sak och det är mitt företag. Jag som är van med många bollar i luften vill nu prova på att ha endast en boll och få den att bli jättestor. Det känns konstigt men samtidigt skönt. För att den här bollen ska bli så stor som möjligt har jag även fått säga hejdå till mycket i privatlivet. Ont men rättvist. Och nu är vi här och nu, där jag för första gången på länge känner som mig själv igen. Puh! Målen är klarare och jag är gladare men för det krävdes det en del uppoffringar. Tack för att ni haft tålamod med mig och jag hoppas med hela mitt hjärta att ni följer med mig på höstens äventyr, där varje dag kommer att kännas som att hoppa fallskärm. Adrenalin blandat med rädsla. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Karl Meyer von Bremen, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB