Startsida / Inlägg

Matfynd med Vegetarisk köttfärsås

av Maria
Kocken i klackar

Kocken i klackar Vegetarisk köttfärsåsJag har inte berättat så mycket för er men min catering rullar på…något så extremt. Hurra!! Jag jobbar mycket med det och samtidigt som jag försöker njuta av varje ny dröm som går i uppfyllelse. Hurra, igen! Utöver det vill jag påminna er om mina inlägg på Aftonbladet Mat & Vin. Varannan vecka anpassar jag mina recept utefter de nedsatta priserna i de stora matkedjorna. Denna gång blev det en vegetarisk variant av köttfärsås. Att våga sig på en vegetarisk variant är inte bara nytänkande men också överraskande gott. Missa inte receptet HÄR. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB