Startsida / Inlägg

Vill du bli min företagskompis?

av Maria

KockeniklackarÄr ni med i Facebookgruppen Heja livet? En grupp för tjejer som hejar på varandra, sånt gillar vi, så gå med! Igår slängde jag iväg ett meddelande där och tänkte att jag gör det här också. Jag har sedan en månad tillbaka jobbat med företaget heltid och lyckats inse hur många ensamma stunder det blir. Därför undrar jag om det finns någon som känner igen sig det? Om ja, vill du ha företagsträffar med mig där vi jobbar ihop fast med olika saker. Bollar idéer, hittar olika inspirerande caféer och peppar varandra i uppförsbackar som nedförsbackar. Lite som en mammaträff fast med ett företag som bebis. Om någon är intresserad eller känner någon som kan vara det, skriv gärna till mig! Antigen här eller till info@kockeniklackar.se. Jag ä en socialperson och känner hur mycket jag saknar att ha kollegor eller studentkamrater runt mig men som nyföretagare är man sin egen kollega.  Igår hade jag till och med personalmöte med mig själv… Det vore därför kul att ha någon annan att jobba med som gör att man kan titta upp från datan och ha någon att snacka med. Hur som helst, hör av er i sånna fall! Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB