Startsida / Inlägg

Finns det ett minuskonto så finns det ett plus

av Maria

Friyay! Veckan har ockuperats av administrativt jobb med fakturor, bilspan, roliga samtal, mindre roliga samtal, möten och kaffe i mängder. Det här med att vara alla roller i ett företag är svårare än vad man tror men det är bara att btia i det sura äpplet och fortsätta arbeta hårt med hopp om att någon dag kunna skapa jobb. Saknaden att stå i köket börjar bli stor och då var det inte länge sedan jag lagade mat till 110 personer. Ska försöka avsätta tid till matlagning nästa vecka eller kanske redan i helgen? På minuskontot för veckan är att Lisa gått ur Kocken i klackar catering, inget dramatiskt utan ömsesidigt. Kan berätta mer om det sen! På pluskontot är att jag har hittat en företagskompis som jag önskade för någon veckan sedan. Jultomten kom tidigt i år med en Vendela som driver sitt företag och jag mitt men vi sitter tillsammans och bollar idéer samt peppar varandra. Precis vad jag behöver! Är det någon mer som vill haka på, tveka inte på att höra av er. Jag garanterar girl power. Ta hand om er! Kockeniklackar-171

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB