Startsida / Inlägg

Föreläsning för Stronger

av Maria

Igår insåg jag två saker. Nummer ett, det finns många grymma tjejer inom hälsovärlden som inspirerar så mitt hjärta hoppar tusen varv, girl power. Nummer två, Stronger skapar snygga och bekväma träningskläderna för oss kvinnor. Igår var jag på Food Village och föreläste om smoothies för Strongers event och fick även agera som domare och välja ut min favorit smoothie som tjejerna gjorde. Att få föreläsa är roligt men att få föreläsa i träningskläder med klackar är lite roligare. Här kommer lite bilder från kvällen och lite korta tips om smoothies. Ta hand om er!

 • Drakfrukten sägs bli den nya acaien, smaken är söt och påminner om både kiwi, päron och vattenmelon. Fantastiskt att ha i en smoothien då den gynnar smaken samtidigt som den är bra för magen.
 • 1-2 msk gurkmeja om dagen håller doktorn borta. Kryddan är inte bara härligt gul utan innehåller antiinflammatoriska ämnen som är galet bra för oss. Perfekt att ha i smoothies för att få i sig den mängd doktorn rekommenderar. Använder man det med kokosdryck eller annan mjölk så tar det bort den skarpa smaken.
 • Välj dina ingredienser baserat på vad som finns tillgängligt för säsongen. Bra för kropp och miljö!
 • Smoothies är bra när som helst under dagen MEN beroende på vad din kropp behöver i stunden kan du behöva addera vissa ingredienserna. Till frukost är det bra med en smoothie som du kan stå på och då behöver du mer än bara frukt. Perfekt att ha i kolhydrater som kokt quinoa eller havregryn och protein som ett ekologiskt ägg. Våga prova!

Kockeniklackar

Kockeniklackar Kockeniklackar Kockeniklackar Kockeniklackar Kockeniklackar-187 Kockeniklackar Kockeniklackar-191 Kockeniklackar Kockeniklackar-192
 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB