Startsida / Inlägg

Mat & Vin – Champinjonsoppa

av Maria
Kockeniklackar-208

Kockeniklackar-203En champinjonsoppa är alldeles perfekt nu när krispiga hösten här och man börjar få sug efter varma soppor istället för sallader. Det här receptet är så enkelt men ändå får man uppleva en balans mellan salt, surt och sött av kokosmjölk. Receptet hittar ni på Aftonbladet Mat & Vin. Kika in där om ni är sugna på att smaka!

  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Elliot Morseth Edvinsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB