Startsida / Inlägg

Snabb middagslösning

av Maria

Jag har inget kontor än och därför jobbar jag mestadels från biblioteket som ligger i närheten. Svårt att fokusera på hemmaplan och behöver vara effektiv. Lite som att vara back to school fast med skillnaden att jag driver företaget. När jag cyklar hem är jag oftast vrålhungrig och behöver mat som går fort att tillaga. Lösningen? Kikärtspasta med raw pesto är alltid en bra lösning för en hungrig mage mitt i vardagen. Jag lovar att jag slänger upp receptet imorn bitti. Ta hand om er!

Processed with VSCO with a5 preset
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB