Startsida / Inlägg

Livet som entreprenör Del 4

av Maria

Det här med tid är något som är väldigt fascinerade som nyföretagare. Ibland är tiden så snål att man knappt hinner andas och sedan kommer det stunder där man har lika mycket tid som någon som klär ut sig till en mördarclown (på riktigt, hur orkar man?). Oavsett hur mycket/lite tid jag har så hittar jag en klagopunkt. Tankarna pendlar mellan ”jag har inget att göra” till ”jag har för mycket att göra”, vilket jag börjar bli trött på. För någon vecka sedan fick min vän Nadine påminna mig om att faktiskt njuta av den lugna stunden för plötsligt kommer det att komma en våg med mängder av jobb och precis så blev det. Min teori kring detta är att man som stratup känner sig nästan olaglig när man låter sig själv vila. Men något man som startup inte heller får glömma är att tankarna snurrar på dygnet runt vilket innebär att man verkligen behöver vila. Lättare sagt än gjort. Förra veckan så jobbade jag ordagrant tvåhundra procent och tyvärr hinner man inte alltid med alla delar då, i mitt fall bloggen, och nu i helgen ska jag till Paris och äta sniglar. Det där med tid alltså… Utöver detta går det bra med cateringen, den fortsätter att rulla på och något som gör mig dunderglad är att fler och fler börjar känna till Kocken i klackar catering. Hurra! Ta hand om er! ung entreprenör

Foto: Sara Hessel 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB