Startsida / Inlägg

Blandade känslor

av Maria

Idag är dagen då okunskapen vann. Världen känns extra kall trots att det ligger snö runt om i Sverige. Men jag tror på världen och jag tror på oss med kunskapen om att alla ska ha lika rätt. Vi kommer att vinna! På tal om någon helt annat, här är fikan jag har bakat. Jag är så tacksam att få äta men också för att dela med mig utav det till andra. Dags att knacka på dörrar. Vad jag håller på med får ni reda på inom kort. Ta hand om er!
Kocken i klackar catering

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Aleksandra Wojcik, Vilma Stockvall
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB