Startsida / Inlägg

Entreprenörslivet Del 8

av Maria

nyttiga-bullar-recept-74Snart börjar detta år också ta slut och även detta år varit händelserikt. Jag ska inte göra en summering än men jag vill berätta att detta år har utmanat mig på alla fronter och gjort mig ännu mer modig än vad jag varit innan. Jag kommer därför avsluta året med många stora förändringar, vissa bra andra sorgliga men till mesta dels spännande. Jag kanske gör mina största misstag nu men det är risken jag är villig att ta. Det känns rätt i hjärtat, hjärnan och magen. Den kombon är helt ny för mig och den är magisk. Varför har ingen introducerat mig för den känslan tidigare? Jag kommer berätta mer om allt på min YouTube-kanal och det kommer upp snart. Tills dess, ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB