Startsida / Inlägg

Banta ner mitt schema

av Maria

Kocken i klackar Många förändringar håller på att ta fart i min vardag och jag älskar det, men med förändringar så blir det svårt att kalkylera tiden rätt och jag ska verkligen jobba med det. Snart blir alla förändringar en rutin och då blir det lite lättare. Utöver det har jag jobbat som en galning den senaste tiden men jag har lovat mig själv att banta ner min kalender till en sund nivå. Det här året har inte varit optimalt men jag kommer berätta mer om det i min YouTube-kanal inom kort. I fredags serverade jag vegetarisk & färgglad tacos för många personer, så kul med något helt nytt på menyn! Hoppas ni mår bra och ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB