Startsida / Inlägg

Mycket nytt och så

av Maria

nyttiga-bullar-recept-82Tre saker som hänt hos mig under den senaste veckan: (1) Jag har flyttat in i min dunväst för att det är så kallt, hjälp! (2) Jag har täckt allt grått i mitt hår med en ny färg. Färgar inte håret annars men nu hos Bangs blev det nytt och snyggt, tack Sadeek och Marre! (3) Jag har inte lagat mycket mat på senaste tid och det pga en del strul i köket men snart slipar jag knivarna och kör på nytt. Tills dess, ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Karl Sigrelius och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB