Startsida / Inlägg

Roséglögg och Orangeriet

av Maria

Man vet att man börjar bli gammal när migränen börjar bli en standard i vardagen, vet inte om det beror på åldern eller min stela nacke…ska dektetiva det. I helgen fick jag smaka på något underbart gott, nämligen Perfect day roséglögg som bjöds på Orangeriet. En höjdare om ni frågar mig och Nadine och vi funderar starkt på att server det till nyår. Vi fick även charbricka (som jag tyvärr inte åt pga att jag är vegetarian) och världens godaste lakritstryffel till efterrätt. En bättre helg och äntligen börjar jag få julkänsla, bättre sent än aldrig. Ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB