Startsida / Inlägg

Vegansk Pannacotta Recept

av Maria
Nyårs efterätt Nyårs efterätt

Nyårs efterätt Här bjuder jag på en perfekt nyårsefterrätt. En vegansk björnbärspannacotta sötad med stevia. Enkelt att laga och det bästa med pannacotta är att det ska förberedas kvällen innan, vilket minimerar risken för stress på nyårsafton. Hoppas ni smakar!

Du behöver för 5 personer:

botten

2 dl mandelmjölk

½ påse vegegel

1 krm vaniljpulver

1 msk stevia 

toppen lagret  

2 dl mandelmjölk

½ påse vegegel

1 krm vaniljpulver

1 msk stevia

1 dl fryst björnbär

 

Gör så här:

Börja med att koka ihop allt till botten och häll sedan över det i fem små skålar (jag använde shotglas).

Ställ skålarna i kylen en stund.

Därefter, koka ihop allt till toppenlagret och häll försiktigt över botten lagret.

Låt det få stå i kylen under natten.

Servera med färska björnbär & njut!

  • Tjänstgörande redaktörer:  Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB